Festivalbezoeker na mishandeling gearresteerd!

politie arrestatie

MIDDELBURG -  Een 23-jarige man uit Middelburg zit vast nadat hij twee personen mishandelde. Beide slachtoffers deden aangifte tegen hem. Het geweld vond plaats in de nacht van vrijdag op zaterdag. De verdachte bezocht een evenement aan de Abdij in Middelburg. Hij zou daarbij een glas bier gegooid hebben naar een van de artiesten. Om die reden werd de man door de beveiligers van het Abdijplein verwijderd. Dat ging niet zonder slag of stoot ging. Een geluidstechnicus moest een trap in het kruis incasseren. Vervolgens duwde de verdachte ook een beveiliger opzij, die daardoor ten val kwam en letsel aan zijn pols opliep.

In de cel

Toen de gewaarschuwde agenten arriveerden werd de verdachte door drie personen in bedwang gehouden en overgedragen aan de politie. De 23-jarige arrestant is overgebracht naar het cellencomplex en ingesloten. Beide slachtoffers gingen voor  medisch behandeling naar de huisartsenpost. Zij deden allebei aangifte van mishandeling.

Lees ook:Duitser mishandeld!
Lees ook:Homoseksuelen afgeperst
Lees ook:Met messen dreigende asielzoeker gearresteerd!
Lees ook:Diefstal met geweld!
Lees ook:Middelburger verdacht van aanzetten tot prostitutie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>