Poging woningoverval!

overvaller 1

VEERE - Bij een woning aan de Kapellestraat in Veere hebben drie mannen afgelopen zondag geprobeerd een woning te overvallen. De mannen mishandelden daarbij de bewoner waarschijnlijk met een stroomstootwapen. Uiteindelijk gingen ze er zonder buit vandoor.

Het 74-jarige slachtoffer kort voor 22.30 uur zijn buitenverlichting aanspringen. Toen hij polshoogte ging nemen aan de zijkant van zijn kwam er een man met een bivakmuts op hem afgerend. De man probeerde de bewoner beet te pakken en er ontstond een worsteling.

Stroomstootwapen

Twee handlangers van de dader kwamen hem te hulp. Daarbij gebruikten ze mogelijk een stroomstootwapen op het slachtoffer. De hond van de dochter van het slachtoffer kwam op zijn hulpgeroep af en vervolgens zetten de daders het op een lopen zonder buiten en zonder de woning te kunnen betreden. De 74-jarige bewoner raakte door de worsteling lichtgewond.

Signalement

Van de daders is een signalement bekend. Dader 1, de man die in worsteling raakte met het slachtoffer: droeg een zwarte bivakmuts, ongeveer 1.68 meter lang, lichtgetint, slank postuur.

Lees ook:Man gewond na mislukte straatroof!
Lees ook:Terneuzense overval UPDATE!
Lees ook:Nachtelijke overval in Goes: mogelijke dader zit vast!
Lees ook:Straatroof? Ga gillen!
Lees ook:Geweldplegers gearresteerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>