Dronken bestuurders!

dronken rijder 1

GOES - De politie hield dit weekeinde alcoholcontroles in Goes, Zevenbergen en Roosendaal.

Eerst stonden de agenten vrijdagavond en zaterdagmorgen vroeg op de Prins Hendrikstraat in Zevenbergen. Een 34-jarige vrouw uit Willemstad bleek teveel alcohol te hebben gedronken. Het resultaat van de ademanalyse was 330 ug/l. Een 39-jarige man uit Roosendaal had ook te diep in het glaasje gekeken. Hij blies 275 ug/l.

Roosendaal

Op zaterdagavond en zondagmorgen vroeg werd gecontroleerd op de Antwerpsestraat in Roosendaal, vlakbij de Belgische grens bij Essen. Hier werden geen bestuurders aangetroffen die teveel hadden gedronken. Wel werd een bekeuring uitgedeeld voor het overschrijden van een doorgetrokken streep.

Verder werd een 48-jarige man uit het Belgische Kalmthout gesnapt, waar de politie nog een appeltje mee te schillen had. Hij moest nog twee boetes van ruim 1.300 euro betalen, maar hij kon dit geld niet betalen. Verder moest van hem nog een DNA-test worden afgenomen. Hij werd aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht, waar hij werd ingesloten. De man wordt zondag verhoord.

Goes

In diezelfde nacht werden bestuurders op het gebruik van alcohol gecontroleerd op de Albert Joachimikade in Goes. Een 25-jarige vrouw uit Antwerpen had teveel alcohol gedronken. Het eindresultaat van de ademanalyse bedroeg 275 ug/l.

Tegen al deze bestuurders is proces-verbaal opgemaakt.

Lees ook:Alcoholcontroles Walcheren!
Lees ook:Drankrijders!
Lees ook:Alcoholcontroles!
Lees ook:Drankrijders gepakt!
Lees ook:Sniffer debuteert tijdens politiecontrole Goes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>