Woningoverval Souburg in ‘Opsporing Verzocht’!

opsporing verzocht

OOST-SOUBURG – Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt vandaag, dinsdag 3 november, aandacht aan de brute overval op de woning van een ondernemersechtpaar aan de Schroeweg in Oost-Souburg. Deze overval vond plaats op vrijdagavond 16 oktober jongstleden toen het echtpaar thuiskwam na een dag hard werken in hun slijterij.

Even na 21.00 uur rijden de man en de vrouw het toegangshek van hun woning aan de Schroeweg door. Het hek sluit zich achter hen en, wanneer het echtpaar uit de auto stapt, zien zij twee mannen op hen af rennen. Ze worden gedwongen om hun voordeur te openen en de daders gaan, samen met de bewoners, het huis binnen.

Goederen worden getoond

De overvallers nemen de tijd om het huis goed te doorzoeken. Na ongeveer drie kwartier gaan ze er vandoor en nemen een geldbedrag en verschillende andere goederen zoals horloges, sieraden en tassen mee. Een aantal van deze goederen zullen worden getoond in de uitzending. Wellicht herkent u een of meerdere items. Ook zal de politie onderzoeksvragen stellen. Misschien hebt u de antwoorden op deze vragen, zodat de daders gepakt worden en deze overval wordt opgelost.

Wanneer begint Opsporing Verzocht?

Opsporing Verzocht begint op dinsdag 3 november om 20:30 uur op NPO 1 en wordt op woensdag 4 november om 11.40 uur herhaald op NPO 2.

Tiplijn of M.

Kunt u de politie meer informatie geven met betrekking tot deze woningoverval? Neem dan contact op met de politie via de tiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem uw informatie doorgeven? Bel dan M. via 0800-7000.

Lees ook:In Opsporing Verzocht: Goese woningoverval!
Lees ook:Elf tips over woningoverval na Opsporing Verzocht!
Lees ook:Overval tankstation Scherpenisse in Opsporing Verzocht!
Lees ook:Overval op tankstation Scherpenisse in Opsporing Verzocht!
Lees ook:Vlissingse roof in Opsporing Verzocht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>