Auto’s wanbetaler weggesleept!

MELISKERKE – De politie heeft afgelopen dinsdagmiddag in samenwerking met de Belastingdienst een actie uitgevoerd bij een bewoner van de Adriaan Davidsestraat in Meliskerke. Namens de Belastingdienst zijn twee personenauto’s weggesleept, ook werd een voertuig buiten gebruik gesteld wegens het niet betalen van openstaande boetes.

Omdat het rijbewijs van de man enige tijd geleden was ingevorderd, en hij nu in een van zijn personenauto’s rijdend bij zijn woning aankwam, is hij aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau waar hij is gehoord over de aan hem tenlastegelegde feiten. De Meliskerkenaar krijgt drie bekeuringen. Een voor het niet verzekerd hebben van zijn auto, een voor het rijden met een ingevorderd rijbewijs en een voor het niet voldoen aan het bevel van de Officier van Justitie om zijn rijbewijs in te leveren.

 

 

 

De man had een boetebedrag openstaan van ruim 5200,- euro. Zijn auto blijft voor een jaar buiten gebruik.

 

Lees ook:Controle politie en belastingdienst!
Lees ook:Verkeerscontrole!
Lees ook:Dronken chauffeur met koevoet moet rijbewijs inleveren!
Lees ook:Controle politie en Belastingdienst!
Lees ook:Rijbewijs ingevorderd na dronkenman-crash in Groede!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>