Bedreiging en vernieling!

politie arrestatie

SLUISKIL – De politie heeft afge;open woensdag  omstreeks 10.20 uur een 48-jarige inwoner van Sluiskil aangehouden. Hij zou een 24-jarige man uit Zaamslag hebben bedreigd en een ruit van zijn bedrijfsauto hebben vernield.

De 24-jarige man reed in zijn bedrijfsauto over de Koegorsstraat in Sluiskil. Voor de onbewaakte spoorwegovergang in Sluiskil moest hij wachten. Toen de overgang vrij was is de man doorgereden, maar zag in zijn spiegel dat de bestuurder van de auto achter hem zijn middelvinger opstak.

 

Achterruit kapot geslagen

De rit ging verder tot aan de Finlandweg in Terneuzen, waar tijdelijke verkeerslichten staan vanwege werkzaamheden die plaatsvinden. Voor die verkeerslichten moest de man uit Zaamslag weer wachten. Hij zag de bestuurder van de auto achter hem ineens uit zijn auto komen, gewapend met een mes, en deze haastte zich naar zijn bedrijfsauto. Toen de onbekende man vlakbij was sprong het verkeerslicht op groen, dus de 24-jarige man kon doorrijden. Zijn achtervolger zag echter nog net kans om met het mes zijn achterruit kapot te maken.

 

Ergerde zich aan verkeersgedrag

De Zaamslagger is gekeerd en achter de vernieler aan gereden. Bij een woning in Sluiskil zette de onbekende man zijn auto op het erf en de man uit Zaamslag heeft toen de politie gebeld. Toen agenten ter plaatse kwamen hielden zij de 48-jarige man aan en namen hem mee naar het politiebureau. Daar is hij verhoord. De man is vermoedelijk tot zijn daad gekomen omdat hij zich ergerde aan het weggedrag van de man uit Zaamslag. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt. Het mes dat hij gebruikte bij het kapotmaken van het raam is in beslag genomen.

 

Lees ook:4 auto’s knallen in Sluiskil!
Lees ook:Auto in de sloot: 1 gewonde!
Lees ook:Ongeval Sluiskiltunnel
Lees ook:Arrestatie na Vlissingse verkeersruzie!
Lees ook:Auto crasht met lantaarnpaal!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>