Vechtersbazen in de boeien!

vechtpartij

VLISSINGEN - In de Anjelierenlaan in Vlissingen vond afgelopen zondagavond omstreeks 21.15 uur een vechtpartij plaats tussen twee mannen van 42 jaar uit die plaats.

Bij de meldkamer kwam een melding binnen van de vechtpartij en agenten zijn direct ter plekke gegaan. Aangekomen in de Anjelierenlaan treffen zij een man aan bij een vernielde portiekdeur. Hij verklaart dat hij de deur heeft vernield, alsmede de voordeur van een van de woningen in het portiek. De 42-jarige Vlissinger wordt dan aangehouden door de agenten. Hij wordt overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar ontdekken de agenten dat deze man een snijwond heeft in zijn rug. Hiernaar gevraagd geeft de aangehouden verdachte aan dat deze snijwond is toegebracht door zijn tegenstander in de vechtpartij, ook een 42-jarige Vlissinger.

Tweede verdachte ook aangehouden

Omstreeks 22.45 uur wordt deze man ook aangehouden. Ook hij wordt overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Het mes is door de agenten in beslag genomen. Van beide betrokkenen zal een aangifte worden opgenomen. Eén van de twee aangehouden verdachten doet, namens de woningstichting, aangifte van vernieling van zijn voordeur en de deur van het portiek. De ander zal mogelijk aangifte doen van mishandeling. De verdachten zullen gehoord worden over de hun tenlastegelegde zaken.

Lees ook:Arrestaties brandstichting!
Lees ook:Vechtersbazen in de cel!
Lees ook:Snorfietsdieven!
Lees ook:Verdachte poging tot doodslag gearresteerd!
Lees ook:Steekpartij Vlissingen = 1 gewonde + 1 arrestatie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>