Overval Scherpenisse! UPDATE

politie logo

SCHERPENISSE – Zoals eerder gemeld op Zeeland.Blog is afgelopen zaterdagmiddag omstreeks 17.10 uur het Texaco tankstation aan de Spuidamstraat in Scherpenisse overvallen door twee mannen. De daders zijn nog niet aangehouden door de politie. Een politiewoordvoerder: “Hebt u informatie die kan leiden tot de aanhouding van de overvallers, belt u ons dan.

Omstreeks 17.10 uur komen twee mannen de shop van het tankstation binnen. Zij bedreigen de caissière van het tankstation met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en eisen geld. Nadat ze het geld hebben gekregen gaan ze er snel vandoor. In eerste instantie vluchten ze lopend in de richting van de Gorishoek, maar later komt er informatie bij de politie binnen dat ze op een of twee scooters zijn weggereden.

Erg geschrokken

Ze laten de geschrokken caissière achter. Zij belt direct na de overval de politie. Die komt ter plaatse en start meteen een onderzoek. Hondengeleiders komen ook ter plaatse om, met de politiehonden, het spoor te volgen dat de verdachten gelopen hebben. Helaas heeft dat tot nu toe nog niet tot enig resultaat geleid.

Signalement

De caissière legt een verklaring af bij de agenten. Hierin beschrijft zij de twee overvallers als volgt: allebei waren ze blank en vermoedelijk nog erg jong, ze waren in het zwart gekleed en hadden hun gezichten gedeeltelijk bedekt. De overvallers waren ongeveer 1.75 meter lang. De daders blijken een geldbedrag van enkele honderden euro’s te hebben buitgemaakt.

Hebt u informatie?

Meer informatie is op dit moment nog niet bekend. De politie wil deze zaak natuurlijk wel graag oplossen. Wellicht kan dat met uw hulp. Hebt u informatie die ons kan leiden naar de daders van deze laffe overval, hebt u iets gezien of gehoord dat met de overval verband kan houden, neemt u dan alstublieft contact met ons op via 0900-8844.”

Lees ook:Overval tankstation Scherpenisse in Opsporing Verzocht!
Lees ook:Overval op tankstation Scherpenisse in Opsporing Verzocht!
Lees ook:Overval tankstation!
Lees ook:Terneuzense Kijkshop overvallen!
Lees ook:Opnames Opsporing Verzocht overval Kijkshop!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>