Dief bedreigt supermarktmedewerkers!

politie arrestatie

MIDDELBURG – Een 27-jarige Vlissinger is afgelopen dinsdagochtend aangehouden door de politie omdat hij goederen uit een Middelburgse supermarkt zou hebben gestolen, maar ook omdat hij daarna dreigde twee medewerkers neer te steken.

De Vlissinger was door verschillende medewerkers betrapt op de diefstal van een blikje bier en een zak snoep uit de winkel aan de Pottenbakkerssingel in Middelburg. Nadat hij de kassa gepasseerd was en nog steeds niets had afgerekend werd hij hierop aangesproken door een medewerker. De man begon direct verbaal heel agressief te doen tegen de medewerker. Er kwam een tweede medewerker bij en toen dreigde de man hen allebei neer te steken. Ook verschillende klanten uit de winkel bemoeiden zich met de situatie. Hierdoor bond de Vlissinger enigszins in en ging hij, onder het toeziend oog van de klanten en de medewerkers, op een bankje zitten wachten op de politie.

In verzekering

Agenten waren snel ter plaatse om de verdachte op te halen en naar het bureau te brengen. De twee winkelmedewerkers hebben aangifte gedaan van de bedreigingen. De man is in een politiecel in Torentijd geplaatst en is in verzekering gesteld. Hij zit nu dus nog vast en moet nog gehoord worden.

Lees ook:Dief dreigt winkelpersoneel te slaan in Middelburg!
Lees ook:Jeugdige overvallers gearresteerd!
Lees ook:Veelplegende winkeldief aangehouden!
Lees ook:Vals geld!
Lees ook:Poging moord op ex!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>