Kopstoot voetbalveld! UPDATE

politiewagen 3

 WEMELDINGE – De politie stelt een onderzoek in naar het incident, die -zoals op Zeeland.Blog is gemeld- zaterdagmiddag op de parkeerplaats aan de Chezeeweg in Wemeldinge plaatsvond.

De 55-jarige inwoner uit Wemeldinge heeft zaterdagmiddag een verklaring afgelegd op het politiebureau in Goes. Rond 18.30 uur mocht hij het politiebureau verlaten. De man zal zich later voor de mishandeling bij de officier van Justitie moeten verantwoorden.

Zwelling

De 46-jarige man uit Axel is zaterdag naar de huisartsenpost geweest. Er konden, vanwege de zwelling, nog geen foto’s worden gemaakt. Dit gaat de komende week waarschijnlijk gebeuren.

Hebt u informatie?

De politie is op zoek naar meer getuigen van dit incident. Weet u waarschijnlijk meer te vertellen? Bel dan met de politie: 0900-8844 en vermeld het registratienummer 2016-058604.

 

Lees ook:Kopstoot voetbalveld!
Lees ook:Beschoten door onbekende schutter!
Lees ook:Aanrijding kinderwagen!
Lees ook:Verkeersruzie!
Lees ook:Hardloper overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>