Poging zware mishandeling!

bierfles gebroken

GOES – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 00.30 uur een 24-jarige Goesenaar in zijn woonplaats aangehouden vanwege poging zware mishandeling.

In een café aan de Grote Markt ontstond een opstootje omdat de verdachte zich vervelend gedroeg ten opzichte van een groepje cafébezoekers. Tijdens het opstootje gooide de verdachte met een bierfles naar een 20-jarige jongeman uit ’s-Gravenpolder. Hij werd geraakt tegen zijn hoofd. Ook een vriend van hem werd geraakt door de bierfles. Door de uitbater van het café is de 24-jarige Goesenaar de kroeg uitgezet.

Toen de groep later het café verliet zagen de jongemannen elkaar weer buiten op het terras van een ander café. Hier ontstond een discussie. Dit werd waargenomen door agenten die horecatoezicht hadden. De agenten zijn tussen de groepen gaan staan zodat een en ander niet verder zou escaleren. Toen vertelde de jongen uit ’s-Gravenpolder aan de agenten dat hij was bekogeld met een bierfles en dat de dader binnen zou zitten. Hij deed aangifte van poging zware mishandeling en de 24-jarige Goesenaar is aangehouden als verdachte van dit feit. Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd.

Door agenten zijn getuigenverklaringen opgenomen. Vandaag (zaterdag) wordt de verdachte gehoord over zijn aandeel in de zaak.

Lees ook:Slaan met bierfles!
Lees ook:Mishandeling in Goes!
Lees ook:Verdachte poging tot doodslag gearresteerd!
Lees ook:Arrestaties zware mishandeling Renesse!
Lees ook:Vlissinger mishandeld: 2 verdachten aangehouden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>