Inbraak strandpaviljoen!

politiewagen

KOUDEKERKE – Drie jongens hebben zich afgelopen zondag bij de eigenaar van strandpaviljoen ‘De Zeebries’ in Koudekerke gemeld, nadat zij vrijdagnacht hadden ingebroken.

Zaterdagmorgen ontdekte de eigenaar dat enkele dieven in het paviljoen hadden ingebroken door een raam in te slaan. De man deed aangifte. De daders hadden geld meegenomen. Van de inbraak waren bewakingsbeelden gemaakt. De eigenaar publiceerde op Facebook een bericht en riep de daders op zich zondag in het paviljoen te melden.

Geschrokken

Nadat de jongens zich hadden gemeld, werd de politie geïnformeerd. Het bleek te gaan om twee jongens van 15 jaar en een jongen van 16 jaar, allen afkomstig uit Vlissingen. Er werd met hun afgesproken dat ze naar huis zouden gaan om het zelf aan hun ouders te vertellen. Vervolgens zijn agenten ook naar hun ouders gegaan. Ze waren door het incident geschrokken. De jongeren zullen zich binnenkort op het politiebureau moeten melden voor het afleggen van een verklaring.

Lees ook:Kerkdiensten verstoord!
Lees ook:Inbraak in horecapand Koudekerke!
Lees ook:Duizenden euro’s buit bij kluiskraak tuincentrum
Lees ook:Mishandeling echtpaar: 4 arrestaties!
Lees ook:Inbraak in bungalowpark

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>