Politie zoekt getuigen mishandeling!

mishandeling vuist

MIDDELBURG – Een 17-jarige jongen uit Middelburg is afgelopen maandag mishandeld door een groep jongens. Het incident is rond 19.00 uur gebeurd bij het treinstation aan de kant van de wijk Dauwendaele in zijn woonplaats.

Meerdere keren mishandeld

De jongen loopt die avond samen met een vriend door het tunneltje onder de spoorlijn door richting de wijk Dauwendaele. Als zij de tunnel uitlopen, komt een viertal jongens hen tegemoet. Eén van hen slaat het slachtoffer meerdere malen op zijn gezicht. Daarna lopen beide jongens weg richting de Segeerssingel. Daar worden zij weer ingehaald door het groepje en krijgt het slachtoffer wederom klappen te verduren. Na hun daad rennen de geweldplegers weg richting het station.

Hebt u informatie?

Het politieteam Walcheren doet onderzoek naar deze zaak en is op zoek naar getuigen. Hebt u tussen 19.00 en 19.45 uur iets gezien van deze mishandelingen? Deel u informatie dan met ons. U kunt dit doen via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden, via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M.

Lees ook:Jongen beroofd en gestoken! Update
Lees ook:Vrouw beroofd!
Lees ook:Afpersing: verdachte (15) gearresteerd!
Lees ook:Brute mishandeling in Cadzand!
Lees ook:Smartphone geroofd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>