Hond bijt schaap dood

duim omlaag 2

‘s HEER ARENDSKERKE – De eigenaar van een schapenkudde heeft afgelopen dinsdag in een boomgaard aan de Wissekerkseweg in ’s Heer Arendskerke een van zijn schapen dood aangetroffen . Het drachtige schaap is zeer waarschijnlijk doodgebeten door een hond.

De dierenpolitie onderzoekt de zaak en attendeert hondenbezitters erop alert te zijn tijdens het uitlaten van hun honden. In deze tijd van het jaar zijn veel schapen drachtig. De eigenaar van de schapen verwacht dat veel schapen van zijn kudde door de stress een miskraam zullen krijgen. Laat je hond daarom niet loslopen in een gebied waar schapen lopen. Zo wordt onnodig dierenleed voorkomen.

Eigenaar hond gezocht

De dierenpolitie is op zoek naar de eigenaar van de hond. Mogelijk gaat het om een herdershond of een kruising daarvan. Hebt u tussen maandagavond 6 maart en dinsdagochtend 7 maart jl. (tot 10.00 uur) met uw hond in de omgeving van de Wissekerkseweg gelopen? Vermoed u dat uw hond mogelijk betrokken is bij dit bijtincident? Meld u zich dan bij de dierenpolitie in Goes via 0900 8844.

Lees ook:Eigenaar hond meldt zich bij schapeneigenaar
Lees ook:Paard en ruiter de sloot in!
Lees ook:Politie telt 20 (gevonden) schaapjes…..op de snelweg!
Lees ook:Hond bijt schaap dood in Kattendijke!?!
Lees ook:Vrouw door hond gebeten in Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>