Arrestaties bij drugsactie

GOES – De politie heeft afgelopen donderdag in een woning aan de Goese Kamperfoeliestraat drie mannen  (42, 26 en 23 jaar oud) uit die gemeente gearresteerd. Ze worden verdacht van de handel in verdovende middelen. Elders in Goes werden nog twee mannen opgepakt in verband met het onderzoek.

Op basis van anonieme tips heeft de recherche een onderzoek ingesteld naar het pand. Er zouden drugs vanuit de woning verhandeld worden. Het flexteam van de politie heeft een inval gedaan. Daarbij werden drie mannen aangehouden. De woning is vervolgens onder leiding van de rechter-commissaris doorzocht. Daarbij zijn harddrugs aangetroffen. Daarnaast nam de politie geld, drugs, telefoons en een auto in beslag. Het drietal is vastgezet voor verder onderzoek.

Nog twee aanhoudingen

Eerder op de dag werden aan de Ringbrug en Vogelzangsweg ook twee mannen (32 en 30 jaar oud) opgepakt. Zij worden verdacht van drugsbezit en drugshandel. Dit tweetal is na verhoor op vrije voeten gesteld.

Lees ook:Inval drugspand!
Lees ook:Arrestaties coke-onderzoek!
Lees ook:“Drugsdealers” gearresteerd!
Lees ook:Drugsdealers gepakt!
Lees ook:Arrestaties drugszaak!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>