Beroving vrouw in scootmobiel

MIDDELBURG  - De politie heeft vandaag bewakingsbeelden gepubliceerd met daarop twee mannen, die verdacht worden van een beroving op woensdag 22 februari jl. van een vrouw in een scootmobiel op de Langeviele.

Het incident gebeurde rond 13.45 uur. De vrouw reed richting de Beenhouwerssingel toen aan het eind van de straat twee mannen haar tas uit het mandje graaiden en wegrenden. Een alerte getuige liet het hier niet bij zitten. Deze vrouw rende achter de daders aan en kon de tas terugpakken en aan het slachtoffer overhandigen.

Wie (her)kent deze mannen?

De mannen werden op bewakingsbeelden vastgelegd. De beelden zijn te vinden in een speciaal opsporingsbericht. Wie (her)kent deze mannen? Neem dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Lees ook:Beroving vrouw in scootmobiel in Opsporing Verzocht
Lees ook:Politie zoekt nog steeds berovers van scootmobiel-vrouw
Lees ook:Vrouw in scootmobiel beroofd!
Lees ook:Een straatrover herkent, politie zoekt 2e man nog
Lees ook:Halsketting weg na babbeltruc in Zierikzee!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>