Amoniak schutter

politiewagen

Een onbekende jongeman heeft afgelopen maandagmiddag mensen met een waterpistool in de ogen gespoten met vermoedelijk ammoniak. Dit gebeurde bij de Albert Heijn aan de Middelburgse  Pottenbakkerssingel.

Ter plaatse hebben 4 mensen aangifte gedaan tegen de jongen. Ze spraken allemaal over een branderig gevoel in de ogen en benauwdheid.

Signalement

Het gaat om een blanke jongeman van ongeveer 20 jaar met lang, donkerblond haar. Hij droeg een legergroen (vissers-/safari-)hoedje, leger groene bovenkleding en had een grote, legergroene rugtas bij zich. Na zijn actie is hij weggefietst op een zwarte mountainbike met zwarte tassen.

De verdachte is nog niet aangehouden. Wij zijn op zoek naar hem. Heeft u iets verdachts gezien of informatie hierover, neem dan contact op met ons via 0900 88 44, via het meldformulier op politie.nl/melden of anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M

Lees ook:Laf! Terneuzense oma (78) beroofd
Lees ook:Politie nog steeds op zoek naar vrouwenmepper!
Lees ook:Straatrover gepakt!
Lees ook:Vermist: Joyce Berkhout (19) vanuit Ouwerkerk!
Lees ook:Man met gestolen goederen opgepakt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>