Klap op neus

GOES - Een 28-jarige man heeft tijdens het uitgaan in Goes in de nacht van zaterdag op zondag een forse klap op zijn neus gekregen door een onbekende persoon. Het slachtoffer deed aangifte van mishandeling. De politie doet onderzoek.

Het slachtoffer was met een groep vrienden op stap in het centrum van Goes. Rond 04.35 uur liep hij over de Houtkade toen een man hem aansprak. Vervolgens gaf deze persoon hem met zijn vuist een forse klap op zijn neus. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor controle en behandeling.

Iets gezien?

De politie is op zoek naar de dader. Het zou gaan om blanke man tussen 22 en 25 jaar met een onverzorgd uiterlijk. De man heeft blond of lichtbruin krullend haar. Hij droeg een zwarte jas met capuchon en reed op een fiets. Heeft u iets gezien of heeft u informatie wie deze persoon is? Laat het ons weten. Bel dan met ons via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06- 12207006.

Lees ook:Sieraden gestolen!
Lees ook:Bedreigd met vuurwapen!
Lees ook:Politie in Middelburg op jacht naar verwarde en agressieve man!
Lees ook:Man op straat mishandeld en beroofd!
Lees ook:Dader steekpartij gezocht – UPDATE!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>