Arrestatie tankstation

KATS – Een 28-jarige man uit Polen zonder vaste woon- en verblijfplaats is afgelopen maandag op de 1ste Deltaweg bij Kats gearresteerd voor het rijden onder invloed van drugs.

De man zorgt die avond voor overlast bij een pompstation. Hij wil eten en drinken hebben, maar geeft gelijk ook aan dit niet te kunnen betalen. Nadat hij de zaak uitgewerkt is blijft hij op een hinderlijke manier op het terrein rondhangen. Zijn auto heeft hij midden op de oprit stilgezet, zodat het voor andere automobilisten moeilijk is om bij het tankstation te komen. Een medewerker belt hierover naar de politie. Een blaastest om te controleren of de man alcohol heeft gedronken is negatief. Wel blijkt dat hij drugs (amfetamine) heeft gebruikt. Omdat de Pool al meer overlastzaken op zijn naam heeft staan wordt hij voor verhoor meegenomen naar het bureau in Goes. Daarna mocht hij met een rijverbod van 48 uur zijn weg vervolgen.

Lees ook:Politie pakt drankrijders Vlissingen!
Lees ook:Hardrijders Kats komen thuis met een kater!
Lees ook:Dronken bestuurder probeert te vluchten en ramt auto!
Lees ook:Alcoholcontroles Walcheren!
Lees ook:Drankrijders gesnapt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>