Decembertip (2): Paardentrip

MIDDELBURG – Onze provincie toont ook tijdens de herfst zijn charmes. Er is veel te zien en helemaal avontuurlijk om dat eens te paard te doen. Enige ervaring is uiteraard handig en deze week mijn herfsttip.
Want eigenlijk is het wel een beetje: Zeeland-paardenland. Er zijn diverse maneges en in menigeen wei lopen de paarden rond. Er zijn diverse ruiterpaden in vaak hele mooie gebieden. Dus Zeeuwse ruiters, ik wens u veel plezier tijdens uw paardentrip.

Lees ook:Wintertip (7): Straô-rieën in Noordwelle!
Lees ook:Oma zoekt toyboy tijdens carnaval!
Lees ook:De beste wensen voor 2017!
Lees ook:Fijne Moederdag!
Lees ook:Wat een streken (proloog): Alstublieft

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>