U krijgt de (kerst)groeten van Zeeuws Tweede Kamerlid Ad Koppejan!


ZOUTELANDE – Dat is aardig! Tweede Kamerlid Ad Koppejan (CDA) uit Zoutelande heeft een kerstgroet!

Koppejan: “Het is Kerst, een tijd van bezinning, van terugblikken en vooruitkijken. Maar vooral ook een periode waarin er tijd is voor de directe naasten, familie, vrienden. Kortom; tijd voor elkaar! Kerst is voor mij meer dan de kerstboom, het overvloedige kerstdiner en de acceptgiro’s waarmee het geweten ten aanzien van de minder bedeelden kan worden afgekocht. Kerst is voor mij vooral ook in dankbaarheid de geboorte van het kindje Jezus herdenken die als de zoon van God naar deze wereld kwam om de mensen hoop, verlossing en perspectief te bieden. 2011 was weer een enerverend jaar. Privé ging alles prima maar politiek kon het wel wat beter. Ik kijk terug op een jaar waarin ik samen met Annemiek onze kinderen in gezondheid heb zien groeien en ontwikkelen. Het politieke jaar 2011 roept echter gemengde gevoelens op. Maar voor nu, even geen politiek. Ik wens u allen, samen met uw familie en vrienden, fijne kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar!”

Ook een kerstgroet van Maxime Verhage:

Minister Maxime Verhage: “Iedereen een zalig Kerstmis en een gelukkig, gezond en – als de minister voor de economie: – een voorspoedig Nieuwjaar.”

Lees ook:Tweede Kamerlid Ad Koppejan heeft lol in het sleeën
Lees ook:Zeeuws Tweede Kamerlid Ad Koppejan blijft CDA dwarsligger
Lees ook:Verhagen: Koppejan je moet jouw mond houden!
Lees ook:Ad Koppejan: “Bereid om dit nieuwe kabinet een kans te geven.”
Lees ook:Ad Koppejan’s zoon blijkt topscoorder!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>