Zeeland.Blog wenst u fijne Kerstdagen!

MIDDELBURG – Zeeland.Blog wenst alle bezoekers een fijne Kerst en een goed 2016. Mijn gedachten zijn ook bij de mensen die het momenteel niet zo goed hebben. Die kampen met een slechte gezondheid of andere tegenslagen hebben. Deze mensen wens ik veel sterkte en beterschap. Ik hoop dat iedereen momenten van geluk heeft deze Kerst en leuke dingen gaat doen.

Blog.nl waarbij Zeeland.Blog hoort, wenst u fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en voorspoedig 2016. Blog.nl heeft dit jaar ook weer besloten om een bijdrage te leveren aan een maatschappelijk doel. Er is 1000 euro geschonken aan het NVLE fonds.

 

Lees ook:Fijne Kerstdagen!
Lees ook:Zeeland.Blog wenst u fijne feestdagen!
Lees ook:Gelukkig Nieuwjaar!
Lees ook:Gelukkig nieuwjaar
Lees ook:De beste (Zeeuwse-)wensen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>