Lente tip (2): Paaswandelen naar het Gouden Ei!

ZOUTELANE – het is bijna Pasen dus heb ik voor u een bijpassende voorjaarstip. Een paaswandeling waarin u met de kids op zoek gaat naar het Gouden Ei. Die is  op zondag 5 april (eerste paasdag) om 13.00 uur vanaf minicamping De Visser in Zoutelande.
Deze  leuke wandeling is niet uitsluitend bedoeld voor de toeristen die op deze camping
aan  Boudewijnskerke 42 verblijven De Zeeuwen mogen ook meedoen.  Dat kost 1 euro per persoon. U wandelt 5 kilometer en daarna staat er iets te drinken voor u en voor de kinderen iets te snoepen te wachten. Om 15.00 uur maken ze de winnaar van het Gouden Ei bekend.

Lees ook:ANWB zoekt de ultieme fietsbeleving
Lees ook:Leuke Dingen Doen middag bij het Polderhuis!
Lees ook:5000 euro voor gouden inbraaktip!
Lees ook:Man in scootmobiel beroofd van gouden ketting!
Lees ook:ZeeuwseCultuur…..(27): Camping Scheldeoord, Baarland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>