Ferrel’s kunst op het Stormvloedfestival!


VROUWENPOLDER – Ferrel van Rossum uit groep 7 van basisschool ‘De Goede Polder’ uit Vrouwenpolder heeft de ontwerpwedstrijd voor het Stormvloed Festival gewonnen. Dat is vrijdagmiddag bekend gemaakt.

Het winnende ontwerp zal op 9 juli tijdens het Stormvloed Festival op een levensgroot doek onthult worden samen met Commissaris van de Koningin Karla Peijs. Dit jaar bestaat De Stormvloedkering 25 jaar. Om hier bij stil te staan, is er een ontwerpwedstrijd uitgeschreven voor kinderen van de basisschool met als thema: “De Stormvloedkering: geschiedenis, nu en toekomst”. Alle leerlingen van de groepen 7 en 8 hebben met verschillende materialen in het platte vlak een kunstwerk ontworpen. Uit alle inzendingen is Ferrel gekozen. Hij is het Zeeuwtje dat er met de prijs vandoor gaat. Tijdens de prijsuitreiking op de basisschool, heeft ze een beker en haar ingelijste tekening ontvangen. Verder heeft ze vier vrijkaarten gewonnen. Commissaris van de koningin Karla Peijs zal haar kunstwerk tijdens het Stormvloed Festival op 9 juli onthullen en Ferrel mag haar hierbij helpen. Ferrel denkt er nog even over na of ze ook zelf het podium op zal gaan. Zij mag in ieder geval samen met één van de vier vrienden of familieleden die zij meeneemt een kijkje achter de schermen nemen. En wie weet mag ze genieten van de babyfoto’s van Jan Smit, of maakt ze Gerard Joling gek, of babbelt Ferrel even bij met Dean Saunders.

Website: www.stormvloedfestival.nl

Lees ook:Karla Peijs heeft 44 nevenfuncties
Lees ook:Karla Peijs is nummerrrrr 1 !
Lees ook:Veel belangstelling voor eerste Stormvloed Festival!
Lees ook:Onjuiste berichtgeving RTL Nieuws over declaratiegedrag Karla Peijs!
Lees ook:De Zeeuwen: CvdK Karla Peijs is een overbodige tante!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>