Vismarkt affaire Veere: Elkaar voor rotte vis uitmaken

rotte vis

VEERE – Het houdt maar niet op. Slechts één bewoonster van de Kaai in het historische stadje Veere is tegen de vismarkt voor haar deur en daarom is het geurende evenement zelfs dit jaar niet van de grond gekomen. Vorig jaar is de markt na geklaag van de dame helemaal afgeblazen.

De visaffaire is inmiddels doorgedrongen tot de Raad van State In Den Haag. Het begint er steeds meer op te lijken dat voorstanders en tegenstandster elkaar voor rotte vis uitmaken bij welke instantie dan ook. De RvS buigt zich vandaag, woensdag, over de voorlopige voorziening. Vervolgens beslist de rechter of de haringen, scholletjes, palingen en nieuwe haringen weer de kramen in mogen, of dat zelfs een potje van de buitenkant geurloze rolmops de weg naar de marktganger niet zal vinden in Veere. Wordt vervolgd….

Lees ook:Volgende Omroep Zeeland “ster” uit de spotlights
Lees ook:Geneuzel voorbij? Vismarkt Veere zaterdag in de herkansing
Lees ook:Vismarkt in Veere!
Lees ook:Einde vismarkt Veere? Buurtbewoonster stapt weer naar rechter!
Lees ook:Koningspaar 12,5 jaar getrouwd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>