Gasexplosie op camping in Noordwelle: Drie gewonden

 

gasflesje

NOORDWELLE – Bij een gasexplosie in Noordwelle zijn volgens politie Zeeland maandag in de namiddag drie mensen gewond geraakt.

Rond 17.35 uur kwam vanaf Strandpark De Zeeuwse Kust aan de Helleweg de melding binnen dat er een gasexplosie  in een tent op de camping was geweest. Na de melding zijn een ambulance en een motorambulance naar de onheilsplek gesneld. Een 49-jarige man raakte ernstig gewond aan zijn gezicht en bovenlichaam, een 18-jarige jongen liep letsel op aan zijn gezicht en arm en een meisje (leeftijd onbekend) schroeide het haar. Ze zijn allen overgebracht naar het ziekenhuis van Goes. Het meisje hoefde niet in het ziekenhuis te blijven, de jongen is opgenomen, de man wordt naar het brandwondencentrum in Rotterdam gebracht. Alle betrokkenen zijn afkomstig uit het Duitse Schwalmtal. De politie stelt een onderzoek in naar de gasbus en kookstel.

Lees ook:Vuurwerkgewonde in Axel!
Lees ook:Gewonde bij aanrijding in Vlissingen!
Lees ook:Meisje (16) op snorfiets zwaargewond na botsing Yerseke!
Lees ook:Gastje (16) slaat meisje bloedneus!
Lees ook:Fiets en brommer crashen: arrestatie na klappen uitdelen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>