Vandaaltjes moeten brommen na slopen van brommobiel

brommobiel

RENESSE – Twee vakantiegasten (16  en 22 jaar) uit Goirle hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag aan de Zeeanemoonweg in Renesse een geparkeerde brommobiel omver geworpen. De politie pakte de jonge vandalen op en liet ze brommen in huis van bewaring Torentijd in Middelburg.

De brommobiel is overigens zwaar beschadigd en de eigenaar daardoor ernstig gedupeerd. Het is onduidelijk wat de lol voor de twee gasten is om een brommobiel op zijn kant te gooien.

Lees ook:Ongeval met veel schade!
Lees ook:5 jonge gasten op oudejaarsavond met molotovcocktail gepakt!
Lees ook:Foute Brommobieler!
Lees ook:Goese voetballers krijgen klappen
Lees ook:Wietkwekerijen opgerold op Schouwen-Duiveland!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Vandaaltjes moeten brommen na slopen van brommobiel

  1. Albert Bolink Hengelo

    Twee jaar naar een opvoedingskamp dat zal ze leren en uiteraard de schade tot op de laatste eurocent laten betalen. Eventueel nog smartegeld erover heen ook !

      /   Reply  / 
  2. Albert Bolink Hengelo

    Nog even een aanvulling omtrent een algemeen misverstand: Het voertuig is GEEN brommobiel , maar een motorische invaliedenwagen welke maximaal maar 25 KM per uur mag rijden een brommobiel mag 45 KM per uur. Bovendien is de maximale breedte van deze invaliedenwagens maximaal 1 meter 10 en mag men als gehandicapte er zelfs een voetgangerszone mee inrijden. Met een Brommobiel is dat verboden!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>