Schaapherder soap Nisse gaat maar door…

schaapskudde

NISSE – Het kan raar lopen.. Een tijd geleden beschuldigden diverse personen schaapherder Koen Pille van de kudde uit Nisse van dierenmishandeling. Het bestuur nam het voor hem op. Maar nu beschuldigen diezelfde bestuursleden hem van diefstal..van 250 schapen!

Wat is het geval? Pille zit al lange tijd in de ziektewet vanwege een arbeidsconflict. Vorige week wilde hij zijn huurwoning in Nisse verlaten en trok als een soort ‘Rattenvanger van Hamelen’ ter afscheid met de 250 wolfabriekjes op vier poten en een doedelzakspeler voorop door het dorp. Prachtig vonden de dorpelingen de optocht, maar het bestuur was razend. Dus ontsloegen ze Pille op staande voet en toen een medewerker de schaapjes wilde tellen trof die een lege wei aan, dus is er op hoge poten naar de politie gestapt en werd Pille als dief bestempeld.

 

Lees ook:Schaapskudde Nisse mogelijk in Brabantse handen
Lees ook:Zeeuwse carnavalsoptochten!
Lees ook:Wapens weg na inbraak Nisse!
Lees ook:Carnavalsoptocht Sas van Gent!
Lees ook:Zeeuwse schaapjes smeren hem naar Brabant

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>