Schorem sloopt ruit van rijdende auto met kleine kinderen op de achterbank!

MIDDELBURG – Op de Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg is vrijdag rond 15.45 uur de zijruit van een daar rijdende auto vernield, terwijl er kleine kinderen op de achterbank zaten!.

De bestuurster, een 30-jarige vrouw uit de gemeente Veere, reed met  de twee kinderen in haar auto, vanuit Vlissingen in de richting van Middelburg. In het gedeelte tussen de Vrijburgstraat en de Bedrijfsweg zag zij twee jongens op de dijk van het Jaagpad lopen. Terwijl zij langs deze jongens reed hoorde zij een klap en begon een van de kinderen te huilen. De vrouw zag vervolgens dat er glas over de kinderen en op de achterbank lag en dat er in de zijruit een groot gat zat. Er raakte gelukkig niemand gewond. Mogelijk heeft één van de twee jongens, die beiden een donkere jas droegen, de steen gegooid en de ruit vernield.  Daarom is de politie op zoek naar getuigen. Mensen die iets hebben gezien worden verzocht contact op te nemen met het politiebureau in Middelburg of te bellen naar 0900-8844.

Lees ook:Vlissingse vrouw krijgt steen op haar hoofd!
Lees ook:Motrorijder crasht door scootmobiel!
Lees ook:Vandalen spuiten brandblusser leeg in kroeg!
Lees ook:Wat laf! Hoogbejaarde Vlissingse thuis overvallen!
Lees ook:Autovernieler op heterdaad aangehouden

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Schorem sloopt ruit van rijdende auto met kleine kinderen op de achterbank!

  1. K.B. Lum

    Deze daders zouden de zwaarst mogelijke straf opgelegd moeten krijgen in de vorm van werkzaamheden, zo mogelijk de smerigste die er zijn, in een revalidatie centrum. Niet 20 uur of zo, maar een heel jaar lang iedere dag 2 uur en alle vrije dagen 8 uur lang. Daar kunnen zij zien wat dergelijke daden kunnen veroorzaken.
    Bovendien zullen zij voor de schade en het smartegeld uit eigen zak en dan met betrekking tot de hoogte daarvan gerelateerd aan “naar stand en fortuin” op moeten komen.
    Laat hen daarmee een voorbeeld zijn voor andere jongeren, die zulke daden in gedachten krijgen.

      /   Reply  / 
    1. bakker bik

      Met uw reactie eens!!! Dit soort gasten willen als volwassenen behandeld worden, nou dan ook in strafzaken.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>