PVV: Werkloze Polen Zeeland uit!

REIMERSWAAL – Tweede Kamerlid Louis Bontes van de PVV vindt dat werkloze Polen, Roemenen en Bulgaren het land  moeten worden uitgezet als ze geen inkomen hebben. In de gemeenten Reimerswaal en Vlissingen wonen vooral veel Polen.

Volgens Bontes zorgen de Oost-Europeanen op veel plaatsen voor overlast. Ze zouden vaak dronken zijn en zich schuldig maken aan kleine criminaliteit.  Polen valt sinds 2007 onder het Schengenverdrag en het Kamerlid is ervan overtuigd dat die mensen zonder juridische problemen het land uitgezet kunnen worden.

Lees ook:Werkloze Polen moeten Zeeland uit!
Lees ook:Woede over “onschuld” doodrijder bejaard echtpaar op Middelburgs zebrapad!
Lees ook:Geert Wilders: Duizenden Polen krijgen uitkering door zieke opgedrongen Europese immigratie!
Lees ook:Helaas pindakaas! Goes geen Europese jongerenhoofdstad
Lees ook:Polen verlaten massaal Zeeland!

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “PVV: Werkloze Polen Zeeland uit!

  1. de vanneu

    Heel terecht om werkeloze vreemdelingen terug te sturen naar eigenland.Elk land is verantwoordelijk voor eigen burgers ook als ze in het buitenland zijn.Geen werk dan terug naar het Vaderland.

      /   Reply  / 
  2. Peter Hannemann

    Dit verbaasd mij, want Polen, Roemenen en Bulgaren zijn immers geen moslims. Misschien is dit de volgende stap om een “zuiver” Nederland te creëren, tot dat er alleen nog maar raszuivere Nederlanders zijn, die dit ook kunnen aantonen – hebben we zoiets niet al eerder gehad?

      /   Reply  / 
  3. DB

    Wat me opvalt is dat keer op keer de mensheid geen drol leert van het verleden, dit geldt voor zowel de allochtonen als de autochtonen. Als het goed gaat mogen de allochtonen het “vuile werk” komen doen en lief en onderdanig zich gedragen naar de Nederlander. Als het werk ophoudt mogen ze per direct terug.

    Ook allochtonen(een minderheid) maakt zich schuldig aan criminaliteit en misbruik van de sociale geldpot. M.i. mogen deze mensen keihard worden aangepakt en zelfs worden teruggestuurd.

    Het jammerlijke is dat veel mensen en ik denk dat we praten over 60% van de Nederlander iedereen over een kam scheert en het probleem daarbij is dat je dan de basis legt voor hele enge mensen en enge ideeën zoals de vorige poster ook aangaf.

    Mensen als we zo doorgaan, allochtonen als autochtonen krijgen we een tweedeling in de maatschappij, zowel rijk als arm als autochtoon en allochtoon.

    Er is m.i. een oplossing maar dat zal een langdurige proces worden: bekeer u tot Christus en weet dat U allen een kind bent van God en u zich ooit zult moeten verantwoorden voor uw daden.

    Wie zich enkel bezig houdt met zichzelf zal ook nooit meer zien dan zichzelf.

      /   Reply  / 
    1. bakker bik

      Mooie woorden DB, maar op een gegeven moment moet je pro of contra zijn en daar naar handelen. Iedereen heeft hier zijn verantwoordelijkheid en niet in het hiernamaals. Dat is prive.

        /   Reply  / 
    2. H.D.B. Go

      @DB d.d. 02/02/2011 10:xx hr

      Nou laat Christus maar buiten beschouwing. De Poolse Joden en Poolse Christenen liggen elkaar niet zo erg. De Joden verketteren het Vaticaan – Rooms-Katholicisme voor hun bijbelse visie over de rol van de Joden met betrekking tot de terechtstelling van Jezus Christus aan het kruis door de Romeinse rechter Pontius Pilatus, die op zijn beurt zich niet behaaglijk voelde met al die ultra rechtse Joodse schorriemorrie in Palestina. Want hij wist dat als hij naar Rome wordt ontboden, dan zag het niet best voor hem uit. Voor diegenen die niet Christelijk zijn opgevoed; Jezus Christus was bij zijn leven een Jood uit Nazareth. Wat dat betreft zou het een zegen zijn indien de wetenschap aan de hand van documenten uit die tijd, in welke vorm dan ook enige licht in de religieuse duisternis kan brengen. En dat hoeft niet perse slechts documenten te zijn uit Joodse bronnen uit die tijd. Sterker nog het zou wenselijk zijn om ook de documenten te raadplegen uit de Moslim bronnen uit die tijd in die regio. Dan kunnen we de Joden hun beschuldiging aan het adres van het Vaticaan – Rooms-Katholicisme, dat zij verantwoordelijk zijn, in ieder geval de katalysator (stimulerend element) zijn voor het anti-semitisme in de wereld voor eens en altijd ontzenuwen. Alsof andere naties het alléén recht hebben op misdaden jegens de Joden (als volk en/of als aanhang(st)er van de Joodse religie). De Joden onderling kunnen elkaar niet eens zien of luchten. Ze (Joodse volk en zij die de Joodse religie aanhangen) zijn geen haar beter dan welke andere natie of religie dan ook. Het Christelijk Oude Testament en de Joodse geloofs bronnen zijn volkomen identiek. Pas bij het Christelijk Nieuwe Testament scheiden de wegen. Het zou de Joden sieren indien ze eens ophielden om de slachtoffer rol te omhelsen en te koesteren en eens wat kritischer zijn naar zichzelf toe met betrekking tot hun religie en hun rol in de wereld van toen en heden. Het Nederlandse spreekwoord luidt nog steeds ” Verbeter de wereld en begin bij je zelf “

        /   Reply  / 
  4. bakker bik

    Kwam Bontes ook voor deze groep mensen op, als ze beneden het CAO-loon en slecht gehuisvest werden? Ik heb nooit iets daarover vernomen uit PVV kringen. Het enige waar ze goed in zijn, is het afzeiken van buitenlanders.
    Hoewel hun superfuhrer van indonesisch bloed heeft en getrouwd is met een van oorsprong hongaarse. Dat mag dan plotseling weer wel. Vreemd hoor!

      /   Reply  / 
    1. H.D.B. Go

      @ bakker bik 05/02/2011 15:xx hr.

      Je heb het over Bontes, maar wie is die persoon dan wel? En verder had je over Indonesisch bloed. Het is me bekend dat veel blanke Nederlanders die nog nooit in Indonesië geweest zijn dan wel daar enige tijd gewoond hebben, het verschil niet kennen tussen Indonesiërs en Indische Nederlanders. Indische Nederlanders zijn de nazaten van Europese kolonialen en een inlandse vrouw (Indonesische). Er waren destijds in Indonesië niet alleen maar Nederlanders, maar ook Duitsers, Britten, Fransen, Portugezen, Spanjaarden, Armeniërs (als ik me niet vergis), om een paar voorbeelden te noemen. En die jongens hadden ook wel hun sexuele behoeften en vrouwen uit hun eigen etnische groep was niet altijd voorhanden. Er zijn Indische Nederlanders die qua huidskleur niet of nauwelijks van Indonesiërs zijn te onderscheiden. En er zijn Indische nederlanders die licht getint zijn. En dan had je nog de groep Europeanen die zich niet vermengd hebben met een inlandse vrouw en zo goed geaard zijn in de tropen en de tropische levenswijze, dat ze verindisch zijn in bepaalde opzichten zoals om het spraakmakende voorbeeld bij de kop te nemen namelijk het wassen van hun poepertje na een grote boodschap met water in plaats van toiletpapier. Overigens het wassen met schoon water uit de kraan is veel hygiënischer dan het gebruik van toiletpapier.

        /   Reply  / 
      1. frank bikker

        Wat wil je zeggen met je reactie? Ik snap het niet.

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>