Drie gewonden bij Terneuzense schietpartij

TERNEUZEN – Tijdens een schietpartij in het Terneuzense café ‘De twee Heeren van Terneuzen’, aan de Terneuzense Nieuwstraat zijn in de nacht van zaterdag op zondag drie gewonden -waarvan twee ernstig-  gevallen. Politie Zeeland heeft kort daarna twee verdachten in de boeien geslagen.

Politieagenten op de fiets hoorden om tien voor half vier schoten aan de achterkant van genoemd café. Ze gingen er als een haas naartoe en hebben op het Arsenaalplein de twee verdachten (26 en 29 jaar uit Terneuzen) gearresteerd. Twee slachtoffers zijn met ambulances naar het Terneuzense ziekenhuis overgebracht. Het derde slachtoffer is op eigen kracht naar het ziekenhuis gegaan. Hij zou voor de schietpartij geweld hebben gebruikt en is later door de politie eveneens aangehouden. Bij de aanhoudingen op het Arsenaalplein ging iemand zich er tegenaan bemoeien. Ook hij is in de cel gezet. Politie Zeeland onderzoekt de toedracht met onder andere politiehonden. Tips naar 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

Lees ook:Schietpartij Terneuzen!
Lees ook:Schietpartij in huis boven Middelburgs café: 3 arrestaties!
Lees ook:Zeeuwse snelweg A58 dicht na schietpartij!
Lees ook:Koperdieven gepakt!
Lees ook:Vechten in Terneuzense supermarkt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>