Grote brand in loods Goes

GOES – In het Nijverheidscentrum aan de Houtkade in Goes  is dinsdagavond brand uitgebroken. De brandweer spreekt van een grote uitslaande brand. Er is asbest vrijgekomen en het opruimen daarvan begint woensdag.

Het Nijverheidscentrum is het  reïntegratiecentrum van de gemeente Goes. De brandweer heeft zich gericht op het behoud van omliggende panden. De rook was van veraf al te zien. De brandweer ging met groot materieel naar de brand en er zijn eveneens ambulances ter plekke geweest. De Houtkade was taboe voor verkeer, dat werd omgeleid via de andere kant van het kanaal. Langdurig buiten sporten op sportpark Het Schenge werd ontraden in verband met de rookontwikkeling. Sporters zijn opgevangen in de kantine. (Om circa 19.35 uur kwam het sein brand meester). Voor informatie: (0113) 249 616.

Lees ook:Brand heeft antieke goederenwagon niet vernietigd!
Lees ook:Ongeluk op de A58 nabij Goes!
Lees ook:Brand ‘s-Gravenpolder!
Lees ook:Middelburgse woonboot in de brand
Lees ook:Gewonde bij brand psychiatrisch centrum Emergis Kloetinge!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>