Miljoenen euro’s voor afronding Middelburgs vrijetijdspark ZEP

MIDDELBURG –  Rabobank, projectontwikkelaar TCN/RECC en bedrijven pompen miljoenen euro’s in de afronding van het prestigieuze vrijetijdspak ZEP, aan de rand van Middelburg. Samen met de al beloofde twee ton van de gemeente komt de investering op 4,5 miljoen euro.

Dat geld wordt gespendeerd aan onder andere een mountainbikeparcours en een klimwand. Die gaan dit voorjaar open. Voor de zomer moet evenementenhal Zep Dôme starten. Ondertussen is ZEP nog steeds matig bereikbaar. Buspassagiers maken eerst een fikse tippel door het grauwe bouwlandschap. De gemeente Middelburg gaat daar iets aan doen. Er verrijzen een tweede autobrug en een brug voor fietsers- en voetgangers. Het naast ZEP braakliggende terrein krijgt een oplapbeurt en er komen activiteiten. Op het terrein van ZEP zijn nu onder andere pretpark Mini Mundi, voetbalmuseum Voetbal Experience, ROC, winkels, horeca en een indoor midgetgolf.

Lees ook:Fiets-en voetgangersbrug dicht!
Lees ook:Opknappen brug
Lees ook:Draaibrug Souburg weer op zijn plek!
Lees ook:Fietsers en bromfietsers door rood licht Middelburgse Stationsbrug!
Lees ook:Vervanging Noordpoortbrug!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>