Joost van der Linden gewurgd met snoertje van MP3 speler?

VLISSINGEN – Het aangehouden koppel (man 43 jaar en vrouw 25 jaar) uit Vlissingen zou volgens justitie verantwoordelijk zijn voor de dood van Vlissinger Joost van der Linden in oktober vorig jaar.

De vrouw heeft eerder verklaard dat Van der Linden haar probeerde aan te randen. Op dat moment was ze bezig met een MP3 speler en een snoertje. Van schrik zou ze het snoertje om Van der Lindens nek hebben getrokken en is deze door wurging om het leven gekomen. Inmiddels heeft de vrouw haar verklaring ingetrokken en beschuldigt ze haar partner van de moord. Ook zou er drugs in het spel zijn geweest. De rechtszaak is op 26 mei in de Middelburgse rechtbank. Voor die rechtszaak start worden er eerst nog elf getuigen gehoord, vooral familieleden van de vrouw. Dit heeft te maken met haar veranderde verklaring. Tijdens de rechtszitting moet duidelijk worden wat zich rond 11 oktober in de woning aan de Dortsmanstraat heeft afgespeeld.

Lees ook:Joost van der Linden mogelijk slachtoffer roofmoord
Lees ook:Is de vrouw van dode Ad van den Dool een moordweduwe?
Lees ook:Verdachte in moordzaak Vlissingen bekent
Lees ook:Moordzaak Toth duurt drie dagen
Lees ook:Verdachten dood Joost van der Linden blijven in de cel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>