Aandacht bij de Tros voor vermiste Herman Ploegstra

IJZENDIJKE – Vanavond (vrijdag)  is er in het  Tros televisieprogramma Vermist aandacht  voor vermiste Herman Ploegstra uit IJzendijke, meldt politie Zeeland.  Ploegstra is vermist sinds 26 oktober van het afgelopen jaar.

Op de avond van 26 oktober 2010 wordt de auto, een BMW X5, van Herman Ploegstra langs de kant van de weg aangetroffen Breskens. In de auto treft de politie een portemonnaie, een brandweerpieper en bloed van de 36-jarige eigenaar aan. Zijn vrouw Sandra vreest het ergste: ,,Ik verwacht niet mijn man ooit nog levend terug te zien. Hij zou nooit zijn 9-jarige dochtertje Anouk zomaar in de steek laten.” Kraanmachinist Herman was die avond naar de sportschool geweest. Aan een vriendin had hij verteld dat hij eerder al eens bedreigd was. Zijn banden waren lek gestoken en onder zijn ruitenwisser vond hij een kogel. Ook had Herman gemerkt dat hij vanaf de sportschool werd gevolgd. In ‘Vermist’ worden antwoorden gezocht op de vraag wat er die avond op de Duivelshoekse weg is gepasseerd. De uitzending start om 21.30 uur op Nederland 1.

Lees ook:Paragnosten: Herman Ploegstra uit IJzendijke is doodgeschoten!
Lees ook:Broer Jan vreest dat Herman Ploegstra is geliquideerd
Lees ook:Lichaam Herman Ploegstra in de Westerschelde?
Lees ook:Vermiste Herman Ploegstra nog steeds niet terecht: Zijn auto wel!
Lees ook:Had vermiste Herman Ploegstra toch connecties met beruchte John Heijboer?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>