Mishandeling meisje op internet gezet!

laptop
HULST – Een meisje is afgelopen maandag door een medescholiere in Hulst mishandeld. Het incident is door diverse jongeren gefilmd en via de social media verspreid. Het slachtoffer heeft maandagavond bij de politie aangifte gedaan.

De mishandeling vond rond 16.00 uur plaats op de Poorterslaan in de buurt van het Reynaert College. Het slachtoffer is een 14-jarig meisje uit Hulst. Door de klappen en schoppen had het meisje maandagavond erge hoofdpijn en was ze misselijk.

AanhoudingDinsdagmorgen rond 10.45 uur heeft de verdachte, een 15-jarig meisje uit Hulst, zich vrijwillig op het politiebureau in Hulst gemeld. Ze is aangehouden en wordt vandaag verhoord.

Filmpjes niet verder verspreiden!De politie roept bezitters van opnamen van het incident, vanwege de privacy van slachtoffer en dader, op om de opnamen niet te publiceren, dan wel het materiaal te verwijderen. Uiteraard geldt dit ook voor anderen, die reeds filmmateriaal hebben gedeeld.

Lees ook:Vermist: Meisje (14) uit Hulst!
Lees ook:Gestolen ID-bewijs!
Lees ook:Meisje dood na ongeluk in Sint Jansteen!
Lees ook:Vrouw rijdt door na aanrijding! UPDATE
Lees ook:Meisje mishandeld!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>