Auto total-loss in carnavalsnacht!

politie snelweg blog
VOGELWAARDE – Een 24-jarige man uit de gemeente Hulst reed in de carnavalsnacht van zaterdag op zondag rond 04.00 uur onder invloed van alcohol tegen een boom op de Vogelweg in Vogelwaarde. Zijn auto raakt hierbij total loss.

De bestuurder rijdt vannacht over de Rapenburg in Vogelwaarde richting Hengstdijk. Vermoedelijk gaat hij met te grote snelheid over de daar aangebrachte verkeersremmers, raakt de macht over het stuur kwijt en komt vervolgens met zijn auto op linkerzijde van de Vogelweg tegen een boom tot stilstand.

Rijbewijs ingevorderd
De bestuurder komt met enkele schrammen en de schrik vrij. Wel wordt zijn rijbewijs ingevorderd, nadat de ademanayse uitwijst dat hij veel te veel alcohol heeft gedronken (870 ugl = 3,9 maal teveel). Zijn auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Lees ook:Dronken tegen boom!
Lees ook:Dronken bestuurder betrokken bij ongeval A58!
Lees ook:Dronken automobilist stopt niet!
Lees ook:Dronken bestuurder na aanrijdingen aangehouden!
Lees ook:Dronken automobilist!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>