Nasleep dodelijke brand!

brand blog

VLISSINGEN – In de Vlissingse Gasthuisstraatis afgelopen dinsdagochtend  een zware brand uitgebroken. Bij deze brand is een persoon om het leven gekomen. Aangezien er veel schade aan het pand is en er instortingsgevaar dreigde, konden enkele omwonenden niet gelijk terugkeren naar hun woning. Zij werden bij een naastgelegen hotel tijdelijk ondergebracht.

Aangezien de brand een grote impact had onder de direct omwonenden, heeft de gemeente Vlissingen ’s middags een besloten bijeenkomst georganiseerd voor direct omwonenden. Tijdens deze bijeenkomst is er gesproken over de brand zelf, de staat van de omliggende panden, en het verloop van het onderzoek. Burgemeester Demmers sprak met omwonenden onder andere over hoe zij de brand hebben ervaren.

De precieze toedracht van de brand is nog niet duidelijk. De technische recherche doet onderzoek naar de toedracht. Bij de brand is geen asbest vrijgekomen.

Enkele bewoners keerden dinsdagavond nog niet terug naar hun woning. Indien een woning niet meer bewoonbaar is, zal ‘l escaut vervangende woonruimte zoeken.

Bij de bijeenkomst waren ook de politie, brandweer, ‘l escaut en slachtofferhulp aanwezig.

Lees ook:Verdachte woningbrand!
Lees ook:Man steekt zichzelf in brand! UPDATE!
Lees ook:Storing oorzaak dodelijke brand verzorgingshuis Krabbendijke!
Lees ook:Autobrand door vuurwerk!
Lees ook:“Brand vakantiebungalows aangestoken!”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>