Afspreken Goes!

goes blog

GOES – In Goes weet u sinds begin van deze maand  precies hoe laat u aan de beurt bent in het Stadskantoor. De vrije inloop is verdwenen en ze werken alleen nog maar op afspraak.

Een woordvoerder: “Het maken van een afspraak heeft verschillende voordelen. U hoeft nooit meer lang te wachten tot u aan de beurt bent en omdat u van tevoren een afspraak maakt, weten wij ook precies wanneer en waarvoor u komt. Zo kunnen we efficiënter werken. Dit scheelt u en ons tijd. Uit landelijk onderzoek blijkt dat op afspraak werken heel goed uitpakt en dat gemeenten hun inwoners beter van dienst kunnen zijn. Als u een afspraak maakt, krijgt u een e-mail waarin staat wat u mee moet nemen naar het Stadskantoor om iets te regelen. Wel zo makkelijk, als u dit van tevoren weet!

Een afspraak maken doet u via www.goes.nl. U kunt natuurlijk ook telefonisch een afspraak maken via 14 0113. Uw identiteitsbewijs of rijbewijs afhalen kan doorlopend, zonder afspraak. U krijgt een sms van ons wanneer deze klaar ligt.

Op zaterdag gesloten
Steeds minder mensen brengen een bezoekje aan de publieksbalie in het Stadskantoor, omdat zij liever online hun (overheids) zaken regelen. De laatste jaren merken we dat de vrije inloop op zaterdagochtend erg rustig is.”  Daarom zijn ze ook sinds deze maand op zaterdag dicht. Het Stadskantoor blijft op donderdagavond wel gewoon tot 20.00 uur open, maar ook dan geldt: alleen op afspraak.

Lees ook:Digitaal Terneuzen!
Lees ook:Extra drukte verwacht aan Goese balie
Lees ook:Digitaal en op afspraak: meer service en sneller geholpen!
Lees ook:Afspraak gemeentehuis!
Lees ook:Alleen op afspraak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>