BLØF | HIER: Het Beste van 20 Jaar BLØF !

MIDDELBURG – Dit jaar bestaat BLØF 20 jaar en dat mag gevierd worden!
Speciaal voor deze mijlpaal verschijnt op 19 oktober een muzikaal overzicht: ‘Hier: Het Beste van 20 jaar BLØF’, waarop je kan genieten van 20 jaar lang BLØF.

Het album bevat vrijwel alle hits, inclusief de splinternieuwe single “Zo Stil”. Er verschijnen twee versies van dit verzamelalbum: een 2CD met de grootste BLØF-hits van 1998 tot nu, en daarnaast komt er ook een mooie 3CD+DVD box uit, met hierop uiteraard ook de grote hits van de band. Wat nu zo mooi is aan deze uitgave is de extra CD en DVD met daarop vele nooit eerder uitgebrachte nummers en bijzonder live materiaal van de afgelopen jaren.

BLØF vond het samenstellen van het verzamelalbum een bijzonder moment. Zelf hadden ze er nog het een en ander over te zeggen: “Wij staan eigenlijk heel weinig stil bij ons rijke verleden, omdat we altijd opgaan in de muziek die we op dit moment aan het maken zijn of de muziek die we allemaal nog willen gaan maken. Maar het was toch wel erg leuk en ook indrukwekkend om dit overzichtsalbum te kunnen samenstellen. Dan besef je pas wat een bijzondere en lange carrière we toch hebben.’’

Het jubileumconcert op 3 november in Ziggo Dome is bijna uitverkocht.
De Zeeuwse muzikanten kijken er erg naar uit, want het beloofd een bijzondere avond te worden in deze nieuwe Amsterdamse concertlocatie.

Lees ook:Terugblik Vlissingen 700!
Lees ook:Kerstspecial (4): Eenzaam deze kerst!
Lees ook:Burgerjaarverslag Vlissingen
Lees ook:Win kaarten voor Dichterbij Dan Ooit-Concert van BLØF!
Lees ook:Kerstspecial (1): Beste bezoekers van Zeeland.Blog

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>