Voormalig Mister Universe lijkt slachtoffer van criminele afrekening

GOES – De geruchten dat voormalig Mister Universe Walter van Elderen het slachtoffer is geworden van een criminele afrekening worden steeds luider. Mensen uit de omgeving van Van Elderen zeggen dat hij zich de laatste maanden bezighield ‘met zaken die niet door de beugel konden’, zo melden de regionale dagbladen PZC en BN/De Stem.
Twee kinderen van een vriendin van Van Elderen vonden de bodybuilder vorige week dood in een huis in Goes. Hij bleek te zijn vermoord.
Twee bronnen van BN/De Stem houden er rekening mee dat het ‘iets met doping’ te maken heeft. Anderen wijzen dit scenario van de hand. “Ik ken hem als een innemende persoonlijkheid. Niet als iemand die zich bezighield met criminele zaken. Vandaar mijn verbazing dat hij door een misdrijf om het leven is gekomen”, zegt een oude bekende van Van Elderen.

Ook zou de dood van de spierbundel volgens de krant wel eens wat te maken kunnen hebben met de schietpartij afgelopen zaterdag bij de Media Markt in Breda. De politie hield deze mogelijkheid volgens BN/De Stem in eerste instantie open. Het 29-jarige Bredase slachtoffer van die schietpartij raakte zwaar gewond, maar verkeert niet meer in levensgevaar.

Op Condoleance.nl is overigens een condoleanceregister voor Walter van Elderen ingericht.

Lees ook:Russen voor moord op Mister Universe op 15 juli voor rechter
Lees ook:Vermoorde man is ex-Mister Universe
Lees ook:Derde lijk binnen een week
Lees ook:Slachtoffer (26) Vlissingse schietpartij is dood !
Lees ook:Man (26) neergeschoten bij Vlissingse bioscoop! Update!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>