Gestoorde Vlissinger trekt spoor van overvallen door het land

VLISSINGEN – Een 22-jarige gestoorde Vlissinger heeft een spoor van overvallen door het land getrokken. De man bleek uiteindelijk gewapend te zijn met een neppistool.
De Vlissinger heeft in elk geval twee benzinestations langs de A58 overvallen. Hij bedreigde hierbij een klant en beroofde die van zijn geld. Ergens anders maakte hij iemand al zijn bankpassen afhandig en mogelijk heeft hij meer mensen overvallen.
De Vlissinger eindigde uiteindelijk in Den Haag op een sportveld in Den Haag. Daar legde hij zijn neppistool op de middenstip van een voetbalveld. Toegesnelde agenten, die waren opgetrommeld omdat de man zeer verward rondliep op de sportvelden in het Haagse Wateringse Veld, konden de man overmeesteren. De Vlissinger zou al veel vaker zijn veroordeeld voor geweldsdelicten.
Waarom de Zeeuw naar Den Haag is getogen, is niet duidelijk. Op de sportvelden zou net een sportdag voor een basisschool beginnen. Een woordvoerder van de politie meldt tegen de Telegraaf dat de kinderen niets van de zaak gemerkt hebben.

Lees ook:Partij voor Zeeland woedend op Harry van H. vanwege ontuchtverleden
Lees ook:Ondernemers krijgen les in overvallen
Lees ook:Weer brute overval op woning: Pas op!
Lees ook:Daling overvallen!
Lees ook:De Zeeuw in de sneeuw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>