Middelburger zwaargewond bij busongeluk in Spanje

MIDDELBURG – Een van de Nederlandse buspassagiers die na een ongeluk aan de Spaanse Costa Brava zwaargewond in het ziekenhuis liggen, is een 45-jarige Middelburgse cliënt van Arduin. Dat meldt de PZC.
Vorige week raakte een touringcar met Nederlandse toeristen bij San Pol de Mar van de weg. Zes Nederlanders kwamen daarbij om, onder hen vier mensen met een licht verstandelijke handicap. De Middelburger die bij het ongeluk zwaargewond raakte, heeft ook een verstandelijke handicap. Hij had een reis naar de Costa Brava geboekt bij reisorganisatie Het Buitenhof. Deze stichting organiseert begeleide reizen voor mensen met een licht verstandelijke handicap. De Zeeuw ligt in een ziekenhuis bij Barcelona. Hij ligt volgens de PZC aan de beademing op de intensive care. Hij heeft enkele ribben gebroken en verschillende hoofdwonden. Er verblijven nog bijna twintig gewonden in ziekenhuizen.

Lees ook:Zeeuw onder doden bij zwaar ongeluk in Frankrijk
Lees ook:Voorlichtingsbijeenkomst ‘Veranderingen in de zorg’
Lees ook:Veranderingen in de zorg
Lees ook:Slachtoffer ongeluk Noordgouwe is dood
Lees ook:Zwaargewond bij ongeluk!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>