Turkse politie houdt mannen aan voor in brand steken Vlissingse vrouw

VLISSINGEN – De Turkse politie heeft drie mannen gearresteerd die ervan verdacht worden in de Turkse hoofdstad Ankara een 35-jarige vrouw uit Vlissingen te hebben vermoord.

Dat meldt de PZC op basis van berichten in de Turkse media. De vrouw van Iraaks-Turkmeense afkomst woonde in Vlissingen en was in Ankara op familiebezoek. Daar werd ze aangevallen door gemaskerde mannen. Aanvankelijk berichtten media dat de mannen een molotovcocktail naar de Vlissingse hadden gegooid, maar volgens de PZC werd de vrouw met benzine overgoten en in brand gestoken. Daarna zouden de mannen de handtas van de Vlissingse hebben gestolen. De aangehouden mannen ontkennen elke betrokkenheid bij de moordaanslag op de vrouw. De politie in Zeeland wordt door de Turkse collega’s op de hoogte gehouden van het onderzoek.

Lees ook:Vlissingse komt om bij aanval met molotovcocktail in Turkije
Lees ook:Pubers steken hun dorp in de fik…
Lees ook:Kliko in brand: 3 arrestaties!
Lees ook:Vrouw met verf overgoten
Lees ook:HALT-straf voor brandstichters

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Turkse politie houdt mannen aan voor in brand steken Vlissingse vrouw

  1. piet

    Wat intreseert mij dat nu.Als het een nederlandse was geweest hadden we er nooit wat van gehoord.Ik ben het nog niet vegeten van die drie vrouwen klein stukje in de krant.

      /   Reply  / 
  2. Terneuzense

    Oke je heb gelijk maar dit dan: Ik citeer een stukje van najib amhali: Als er bij een nederlands gezin de man zijn vrouw en kinderen vermoord is het een gezinsdrama, maar als er bij een turks gezin de man zijn vrouw en kind vermoord is het eerwraak.. Ligt dit dan aan mij of is dit niet eerlijk..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>