ChristenUnie begint landelijke campagne in Zeeland

huizingaMIDDELBURG – De landelijke campagnes voor de gemeenteraadsverkiezingen komen op gang.  De ChristenUnie kiest voor Zeeland als een van de eerste stoppplaatsen van de campagnekaravaan. Maandag strijkt de ChristenUnie campagnetour neer in Middelburg.

Staatssecretaris van Verkeer en Waterstaat Tineke Huizinga trekt dan op met lokale lijsttrekkers. Huizinga bezoekt overdag eerst de Grevelingen, een gebied waar de komende jaren verschillende onderzoeken worden uitgevoerd om de waterkwaliteit te herstellen, energie uit getijdenbeweging op te wekken en de recreatiesector te versterken.

Op de campagneavond gaan de staatssecretaris en de ChristenUnie lijsttrekkers, waaronder Krijn Hamelink (Middelburg) in gesprek met het publiek over thema’s binnen de sociaal-christelijke politiek. De avond heeft een interactief karakter met debat en presentaties. Tineke Huizinga houdt een speech waarin ze ingaat op de sociaal-christelijke politiek van de ChristenUnie en de raakvlakken van haar portefeuille Verkeer en Waterstaat en plaatselijke problematiek in de provincie Zeeland.

Lees ook:‘Brusselse lozing rioolwater maakt Westerschelde niet viezer’
Lees ook:Portefeuilleverdeling kabinet VVD/CDA/D66/CU
Lees ook:Commotie om ‘loodsenfilmpje’ op Youtube
Lees ook:Allereerste Zeeuw Krijn als televisiester
Lees ook:PvdA: Lijstverbinding met GroenLinks!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>