Voetbalfan mag eerder gevangenis uit voor wedstrijd Oranje

gevangeniscelMIDDELBURG – Thuis in alle vrijheid naar de wedstrijd van Oranje kijken, is toch heel wat beter dan in de bajes zitten. De rechter in Middelburg streek gisteren dan ook een hand over zijn hart. Een 33-jarige Middelburger mocht een uur vroeger dan gepland op vrije voeten komen.

De man mocht om 13.00 uur al gevangenis Torentijd in Middelburg verlaten zodat hij nog net op tijd thuis zou zijn voor de wedstrijd Nederland-Denemarken die om 13.30 uur begon. Normaliter worden verdachten pas om 14.00 uur uit voorarrest vrijgelaten.

De Middelburger zat in voorlopige hechtenis in een drugszaak. Hij wordt samen met zestien anderen verdacht van handel in XTC en speed. Sinds maart zat de voetbalfan al vast. Om hem nu volgens de regels dat ene uurtje extra vast te houden, vond de rechtbank dus blijkbaar te ver gaan. De zaak komt in oktober voor de rechter, wellicht dat de Middelburger het voetbal dan weer op z’n tv’tje in de cel moet volgen.

Lees ook:Mensenhandelaars gearresteerd!
Lees ook:Eén verdachte Vlissingse dodelijke schietpartij is vrij
Lees ook:Goese XTC en speed bende veroordeeld
Lees ook:Serie inbraken
Lees ook:Arrestaties na bedreiging!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>