Veel wietkwekerijen in Zeeland opgerold…


VLISSINGEN – Worden er nou zoveel wietkwekerijen opgerold in Zeeland, of zijn er gewoon ontzettend veel wietkwekerijen in het Zeeuwse? In Vlissingen zijn woensdag en donderdag twee hennepkwekerijen ontdekt in woningen. Aan de Vlissingse Bloemenlaan is dinsdag een in werking zijnde hennepkwekerij van 80 planten aangetroffen. De bewoner zal worden verhoord.

In een woning aan de Batenburg is donderdag een kwekerij ontdekt van 108 hennepplanten. Deze kwekerij bevond zich in een slaapkamer. In een tweede slaapkamer werden nog de restanten van een kwekerij aangetroffen. Wel werd hier geconstateerd dat de stroom illegaal werd afgetapt. In het pand waren geen personen aanwezig. In beide gevallen hebben medewerkers van de gemeente Vlissingen de kwekerijen ontmanteld en vernietigd. Eveneens donderdag heeft de politie ook nog een onderzoek ingesteld in een woning aan de Meindert Hobbemalaan in Vlissingen. Hier werden alleen nog de restanten van een hennepkwekerij aangetroffen. In de woning was niemand aanwezig.

De politie treft overal in ons land en op de meest vreemde plaatsen wietkwekerijen aan:

Lees ook:Wietkwekerijen opgerold in Zeeuws-Vlaanderen!
Lees ook:Wietkwekerij Oostburg opgerold!
Lees ook:Wietkwekerijen opgerold!
Lees ook:Twee arrestaties bij wietruimingen!
Lees ook:Wietkwekerij in de kelder!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>