Gebak in Kapelle: ‘Gemeente van het Jaar’ 2011


KAPELLE- Bezoekers en medewerkers zijn dinsdag getrakteerd op gebak in het Kapelse gemeentehuis, omdat bekend is gemaakt dat Kapelle de Gemeente van het Jaar 2011 is!

Op maandag 30 mei 2011 is de gemeente Kapelle verkozen tot ‘Gemeente van het Jaar 2011’. Loco-burgemeester Jon Herselman heeft de prijs in ontvangst genomen tijdens een bijeenkomst in Venlo. Gebleken is dat Kapelle met kop en schouders boven de andere gemeenten uitsteekt. Naast de titel ‘Gemeente van het Jaar 2011’ heeft Kapelle ook nog diverse categorieprijzen in de wacht gesleept.

Goed wonen in Kapelle

In niet minder dan acht categorieën scoorde Kapelle het best (Veiligheid, Schoon & Groen, Jeugd & Welzijn, Winkelen, Verkeer & Vervoer, Wonen, Werken & Ondernemen en Dienstverlening). Vooral op het gebied van Wonen (eindcijfer 8,5), Winkelen (eindcijfer 8,5) en Schoon & Groen (eindcijfer 8,2) scoort de gemeente uitstekend.

Verkiezing

Voor de derde editie van de verkiezing ‘Gemeente van het Jaar’ namen meer dan 36.500 Nederlanders de moeite om hun gemeente via internet te beoordelen. Op die manier werden alle 418 gemeenten in Nederland kwalitatief beoordeeld. Daarbij werden tien belangrijke aspecten onderscheiden. Volgens de Nederlandse burger zijn de categorieën ‘Veiligheid’,

‘Wonen’, en ‘Schoon en Groen’ de drie belangrijkste. In het onderzoek konden de deelnemers echter ook hun mening geven over vragen in de categorieën ‘Verkeer en Vervoer’, ‘Jeugd en Welzijn’, ‘Werken en Ondernemen’, ‘Winkelen’, ‘Recreatie en Toerisme’, ‘Sfeer en Gezelligheid’ en ‘Dienstverlening van de gemeente’.

Bedankt

De gemeente Kapelle is erg trots op de titel en wil dan ook alle inwoners bedanken die ervoor hebben gezorgd dat Kapelle gekroond is tot Gemeente van het Jaar 2011!

Bron: Kapelle.nl

(Item zit in de uitzending:)

Lees ook:Kapelle ‘Gemeente van het jaar’ 2011 !
Lees ook:Clubheld!
Lees ook:Banjaardstrand wint Schoonste Strand Verkiezing!
Lees ook:Vlissingen doet mee aan verkiezing ‘Schoonste winkelgebied’!
Lees ook:Zorg Kapelle verandert!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Gebak in Kapelle: ‘Gemeente van het Jaar’ 2011

  1. Pingback: Zeeland prikbord blog » Stichting Welzijn Kapelle: Opa met Gaatjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>