Moord Sint Maartensdijk: Stand van zaken!

SINT MAARTENSDIJK – Zoals bekend is in de nacht van dinsdag op woensdag in een woning aan de Keethil in Sint Maartensdijk de 55-jarige fotograaf  Henry Meye door een misdrijf om het leven gekomen.

De politie is een grootscheeps onderzoek gestart en de tactische en forensische recherche houden een sporenonderzoek in en om de woning. Ook is een buurtonderzoek gehouden onder de buurtbewoners omdat mogelijk iemand iets heeft gehoord of gezien wat in verband kan worden gebracht met deze zaak. Uit nader onderzoek naar het misdrijf is gebleken dat in de woning is geschoten. Het is echter nog onduidelijk hoe het slachtoffer is overleden. Dit is nog een punt van nader onderzoek. Vandaag wordt sectie verricht op het stoffelijk overschot. Mogelijk dat dan iets meer duidelijk wordt over de doodsoorzaak. Kort na het misdrijf is door getuigen gezien dat, vanaf de woning, één of meer personen zijn weggerend en in een tot nu toe onbekend gebleven auto zijn weggereden.   Woensdag is een verdachte aangehouden die mogelijk iets met de zaak te maken had. Inmiddels is gebleken dat de aangehouden verdachte waarschijnlijk niets met de zaak te maken heeft. Hij is donderdag in vrijheid gesteld.

Geconstateerd is dat de auto van het slachtoffer, een rode Renault Espace met kenteken 27-LJ-SG, is verdwenen. De politie is op zoek naar dit voertuig.

Ook heeft de recherche in de woning een hennepkwekerij aangetroffen. Omdat in de woning nog volop onderzoek wordt gedaan, is deze nog niet vrijgegeven.

Het buurtonderzoek is nog steeds gaande. De informatie die binnenkomt, wordt nagetrokken.

Op dit moment zijn 23 mensen bezig met deze zaak.

De recherche wil graag meer weten over het leven van het slachtoffer. Mensen die menen iets te weten over deze zaak en nog niet benaderd zijn door de politie, worden verzocht zich te melden. Dat kan bij de politie via 0900-8844. Personen die anoniem willen blijven kunnen contact opnemen met de Criminele Inlichtingen Eenheid (CIE) van Politie Zeeland onder nummer: 06-18176703. Bij de CIE is hun anonimiteit absoluut gewaarborgd.

Lees ook:Man om het leven gebracht in Sint Maartensdijk – Update!
Lees ook:Woning Axel doorzocht vanwege dood Michael ten Napel!
Lees ook:Dode vrouw gevonden in huis Goes: 1 arrestatie!
Lees ook:Rillander om het leven gebracht
Lees ook:Getuigen dodelijke brand Ritthem gezocht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>