Wederom puppymobilisten gepakt!


MIDDELBURG – Het begint een trend te worden. Net je rijbewijs op zak, flink zuipen en met de auto rijden. En net als vorige week zijn deze puppymobilsten van de weg gehaald!

Zo is in Middelburg zaterdagochtend een beginnend bestuurder betrapt op het rijden onder invloed. Agenten reden omstreeks 03.15 uur over de Westerscheldestraat en troffen daar de 19-jarige Middelburger achter het stuur van zijn auto. De puppymobilist moest een blaastest ondergaan, waaruit bleek dat hij teveel had gedronken. De man moest zijn rijbewijs inleveren, omdat hij vier keer teveel had gedronken. Een beginnend bestuurster (23) uit Axel is zaterdag vlak na middernacht aangehouden. Uit de blaastest bleek dat ze teveel had gedronken. De puppymobiliste kreeg een rijverbod van een uur. De jongedame met een luchtje verklaarde dat dit de eerste en laatste keer was dat zij onder invloed achter het stuur was gaan zitten. De vrouw had deze woorden amper (dubbel?) uitgesproken toen ze wederom wat alcoholische dranken nuttigde in de plaatselijke kroeg, waarna ze opnieuw in de auto stapte. Verder dan de Axelsestraat in Terneuzen kwam ze echter niet. Daar stonden agenten die bij de vrouw nogmaals een blaastest afnamen. Mevrouwtje kreeg een rijverbod van drie uur, iets langer dan de eerste keer.

Maar even een zatlappenfilmpje erbij:

Lees ook:Rijbewijs afgepakt!
Lees ook:Alcoholcontrole!
Lees ook:Dronken bestuurster rijdt toch!
Lees ook:Teveel op? Rijbewijs kwijt!
Lees ook:Dronken automobilist!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>